Våra Paket på Lady Hamilton Hotel

HJÄRTEPAKET

Hotellets ägare och grundare var gifta i över 50 år och visste hur man vårdar kärleken. Ett hett tips är att boka en romantisk weekend på tu man hand.

Vår miljö i Gamla Stan passar perfekt för att boka en romantisk weekend på tu man hand. Lady Hamilton Hotel är ett feminint och romantiskt hotell och atmosfären präglas av kärlekshistorien mellan den stora skönheten Emma Hamilton och den berömda amiralen Lord Nelson. När ni bokar vårt hjärtepaket möts ni av en väl kyld flaska champagne, choklad och jordgubbar. Sängen i rummet är förberedd med vackra rosenblad. Nästa morgon serverar vi er frukost den tid som ni själva önskat. Välkomna att njuta och ta hand om varandra!

Paketet innehåller;

Boka

Paketet kan bokas online eller via mail och telefon

Boka här
E-mail: [[email protected]](mailto: [email protected])
Tel: +46 (0) 8 506 401 00

FIRAPAKET

Överraska någon du älskar och sätt lite extra piff på övernattningen.

Är det någon som fyller år, fått ett nytt jobb eller har någonting annat att fira? Då är det enkelt att piffa till övernattningen med vårt firapaket. Den historiska miljön i Gamla Stan och på Lady Hamilton Hotel utlovar en spännande erfarenhet som bidrar till att detta firande blir en upplevelse i sig. Med ballonger, prinsesstårta och ett gratulationskort på rummet sätts stämningen på vistelsen direkt. Sedan kan ni fortsätta njuta med en väl kyld flaska champagne, choklad och jordgubbar. När ni sedan vaknar utvilade nästa morgon kan ni också njuta av en mysig frukost i Bistro Emma.

Paketet innehåller:

Boka

Paketet kan bokas online eller via mail och telefon

Boka här
E-mail: [[email protected]](mailto: [email protected])
Tel: +46 (0) 8 506 401 00