Vårt Kvarter

Vårt kvarter kring Victory Hotel har blivit något av en gastronomisk oas. Hit kan du ta dig för olika sorters njutning och unna dig spännande mat- och dryckesupplevelser. Det var 2010 som restaurang Djuret flyttade in på Victory Hotel och sedan 2013 har den fått sällskap av vår komfortabla och prisbelönta bar Tweed och den burgundiska vinbaren The Burgundy. 2019 öppnade vi vårt senaste gastronomiska tillskott, La Ragazza, som du hittar runt hörnet från hotellet på Stora Nygatan 20. Om man, precis som vi, vill ha extra allt och smaka på hela vårt gastronomiska kvarter under en och samma kväll så kan man boka vår walking dinner. Detta innebär att man under en och samma kväll äter på The Burgundy, La Ragazza, Djuret och Tweed. Välkommen att njuta av spännande mat- och dryckesupplevelser tillsammans med oss!

Våra barer och restauranger är väldigt populära. Om du önskar avnjuta en stund hos dem rekommenderar vi att du bokar bord i förväg.

Restaurang Djuret

Djuret är en hållbar köttrestaurang med ekologiskt tänk. Exceptionella djur och råvaror finns sällan i stora kvantiteter så vår meny uppdateras ständigt.

Läs mer om Djuret här!

La Ragazza

En solig gastrofusion där vi parar den lyxiga och råvarurespekterande matlagningen från den sydeuropeiska traditionen med vår gränslösa, överhedonistiska, statslösa och bombastiska matlagning.

Läs mer om La Ragazza här!

Tweed Bar

Tweed är vår ytterst komfortabla bar. Du hittar den längst in på Victory Hotel, en ombonad dryckesoas som är som en rejält vadderad innerficka.

Läs mer om Tweed här!

The Burgundy

I hjärtat av vårt gastronomiska kvarter ligger The Burgundy, en vinbistro och bar med sann, dynamisk och äkta vinkärlek.

Läs mer om The Burgundy här!