Våra paket på Victory Hotel

HJÄRTEPAKET

Boka en weekend på tu man hand i vår romantiska miljö i Gamla Stan.

Hotellets ägare och grundare var gifta i över 50 år och visste hur man vårdar kärleken. Ett hett tips är att boka en romantisk weekend på tu man hand. Vår romantiska miljö i Gamla Stan passar perfekt för detta. Victory Hotel har mycket charm och atmosfären präglas också av kärlekshistorien mellan den stora skönheten Emma Hamilton och den berömda amiralen Lord Nelson, vars skepp Victory, hotellet är döpt efter. När ni bokar vårt hjärtepaket möts ni av en väl kyld flaska champagne, choklad och jordgubbar när ni checkar in. Sängen i rummet är också förberedd med vackra rosenblad för att skapa en extra romantisk atmosfär. Under kvällen kan ni sedan rå om varandra i vår bastu- och relaxavdelning som ni får använda helt privat. När ni sedan vaknar utvilade nästa morgon kan ni också njuta av en mysig frukost i lugn och ro tillsammans.

Paketet innehåller:

Boka vårt romantiska hjärtepaket

Boka Online här

Tel. 08-506 400 00
E-post: [email protected]

FIRAPAKET

Överraska någon du älskar och sätt lite extra piff på övernattningen.

Är det någon som fyller år, fått ett nytt jobb eller har någonting annat att fira? Då är det enkelt att piffa till övernattningen med vårt firapaket. Den historiska miljön i Gamla Stan och på Victory Hotel utlovar en spännande erfarenhet som bidrar till att detta firande blir en upplevelse i sig. Med ballonger och ett gratulationskort på rummet sätts stämningen på vistelsen direkt. Sedan kan ni fortsätta njuta med en väl kyld flaska champagne, macarons och jordgubbar. När ni sedan vaknar utvilade nästa morgon kan ni också njuta av en mysig frukost med utsikt på vinkällaren.

Paketet innehåller:

Boka vårt festliga firapaket

Boka Online här

Tel. 08-506 400 00
E-post: [email protected]

GRAND DELUXE MIDDAGSPAKET

Boka en gastronomisk upplevelse med en ultrahedonistisk och vinkalibrerad 6-rättersmiddag på restaurang Leijontornet.

Vårt gastronomiska kvarter Leijontornet, som huserar i och kring Victory Hotel, har mycket att erbjuda för dig som uppskattar god mat och dryck. När ni väljer detta paket så välkomnas ni av vår bästa champagne som fördrink på ert rum som ni kan avnjuta medan ni gör er i ordning för kvällen. Uppklädda och redo går ni sedan bara en trappa ner där vi dukat upp ett bord för två i vår matsal och serverar en 6-rättersmiddag med de mest exceptionella av säsongens djur och grönsaker. När ni är nöjda för kvällen är det bara att gå upp på rummet igen och unna er en god natts sömn för att sedan inta vår härliga frukost nästa morgon. Hela denna gastronomiska upplevelse kan ni njuta av utan att ens behöva lämna hotellet.

Paketet innehåller:

Boka denna gastronomiska upplevelse

Boka middagspaketet här

Boka middagspaket med tillhörande vinpaket här

Tel. 08-506 400 00
E-post: [email protected]